Erdal Ulusoy: İlkadım'ımızı Hep Birlikte İnşaa Edeceğiz

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken siyasi partilerin aday adayları saha çalışmasına devam ediyor.

Ak Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Ulusoy adaylığı kesinleştiğinde İlkadım için neler yapacağını açıkladı.

Ulusoy yaptığı açıklamada: 


"İLKADIM'ın güzelliklerini ve zorluklarının farkında olarak,sizden biri olarak, İlkadım'ımızdaki sokak sokak, mahalle mahalle sorunlarını bizzat yaşadık ve biliyoruz.Sorunları bizzat yaşayan, çilesini çekenin, İlkadım sevdası olanın, hizmet aşkı ile çözüm yollarını bulacağını da biliyoruz.Bizi ancak biz anlarız diyerek bu kutlu yola çıktık. 
Birlikte yaşadığımız İlkadım'ımızda,birbirimize  destek olmak ve daha güzel bir İlkadım için el birliğiyle çalışmak istiyorum" dedi.


 

ŞİKAYET DEĞİL ÇÖZÜM ODAKLI PROJELER ÜRETECEĞİZ

Tek amacının İlkadım'ın geleceğini kurtarmak olduğunu belirten Ulusoy; 

"Halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek, daha güzel bir İlkadım'ımızı Türkiye Yüzyılı şehirleri içersinde yer alabilmesini sağlamak, İlkadım'ın şahlanışı hayalimizi birlikte gerçekleştirmek. 
Şikayet değil Çözüm odaklı projelerle İlkadım'ımızı daha da güzelleştirmek, İlkafım'ımızın geleceğini kurtarmak istiyorum" dedi.

Eğitimden sağlığa, kentsel dönüşümden,altyapı, spor ,kültür ve sanata kadar her alanda projeler geliştirmek istediğini belirten Ulusoy; "İlkadım'ımızın İnsanımızın ve Meşale Kentimizin potansiyelini maksimum düzeye çıkarmak için varız. Bunu ancak birlikte başarabiliriz. 
Sizlerin desteği ve katılımı olmadan gerçekleşecek hiçbir başarı, gerçek bir başarı olmayacaktır.

İlkadım için vizyonumuz, tüm hemşerilerimize sevgi, hoşgörü ve dayanışma üzerine kurulu bir gelecek inşa etmek. 
Bu kutlu yolda birlikte yürümek ve birbirimize destek olma sözü veriyorum. 


İlkadım'ımızın geleceğini hep birlikte hazırlayalım,gelin güzel İlkadım'ımızı hep birlikte daha da güzelleştirelim" ifadelerini kullandı.