Adana’da Keresteciler Sitesi’nde yangın

Gündem ((BHA)) - Birlik Haber Ajansı | 17.09.2024 - 13:38, Güncelleme: 17.09.2024 - 13:38 70 kez okundu.
 

Adana’da Keresteciler Sitesi’nde yangın

Adana'da Keresteciler Sitesi'nde bu ay içinde çıkan ikinci yangın meydana geldi.

Yangın, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Keresteciler Sitesi’ndeki bir iş yerinde başladı. Çalışanların fark etmesiyle itfaiye ekiplerine bildirilen yangında alevler kısa sürede büyüdü. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışmasını sürdürüyor anca yangın çıkan yer kereste fabrikası olduğu için yangın kısa sürede büyüdü. Bu yangın, Keresteciler Sitesi’nde bu ay içinde çıkan ikinci yangın oldu.
Adana'da Keresteciler Sitesi'nde bu ay içinde çıkan ikinci yangın meydana geldi.

Yangın, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Keresteciler Sitesi’ndeki bir iş yerinde başladı. Çalışanların fark etmesiyle itfaiye ekiplerine bildirilen yangında alevler kısa sürede büyüdü.

İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışmasını sürdürüyor anca yangın çıkan yer kereste fabrikası olduğu için yangın kısa sürede büyüdü.

Bu yangın, Keresteciler Sitesi’nde bu ay içinde çıkan ikinci yangın oldu.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi