ADEM GÜNEY: "BU İŞ BİLMEZLERİN YANLIŞINI DÜZELTECEĞİZ"

Siyaset 22.01.2024 - 14:16, Güncelleme: 22.01.2024 - 14:26 2250+ kez okundu.
 

ADEM GÜNEY: "BU İŞ BİLMEZLERİN YANLIŞINI DÜZELTECEĞİZ"

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği (SİMDER) üyeleri ile bir araya geldiği programda "Göreve geldiğimiz de bu iş bilmezlerin yanlışlarını düzelteceğiz" dedi.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, kısa adı SİMDER olan Samsun İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Yunus Güney’in davetlisi olarak dernek binasında kahvaltı programına katıldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın 1999 yılında Anavatan Partisi’nden aday olduğu dönemde hazırladığı seçim broşüründe Samsun’un trafiğinin şehiri yaşanmaz hale getirdiğini yazdığını belirten Adem Güney; "Yıl olmuş 2024. Başkan Yılmaz’dan Başkan Mustafa Demir’e kadar 25 yıldır şehrin trafik meselesini halledemediler. Halen trafik meseleni konuşuyoruz. Yok akıllı trafik, yok sensörlü geçişler trafiği daha da işin içinden çıkılmaz hale getirdiler” dedi. İlkadım İlçesinde bulunan çoğu mahalle vatandaşlarının doğalgaz beklentisi olduğunu belirten Adem Güney; " Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın 1999 yılında Anavatan Partisi’nden aday olduğu dönemde hazırladığı seçim broşüründe Samsun’un trafiğinin şehiri yaşanmaz hale getirdiğini yazıyor. Yıl olmuş 2024… Başkan Yılmaz’dan Başkan Mustafa Demir’e kadar 25 yıldır şehrin trafik meselesini halledemediler. Halen trafik meseleni konuşuyoruz.  Yok akıllı trafik, yok sensörlü geçişler trafiği daha da işin içinden çıkılmaz hale getirdiler” dedi. Adem Güney sözlerinin sonunda yaptığı açıklamada; "31 Mart seçimlerine çok kısa bir zaman kaldı. Belediye başkanlığı bize nasip olursa bu iş bilmezlerin yanlışı düzelteceğiz" ifadelerini kullandı.    
Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği (SİMDER) üyeleri ile bir araya geldiği programda "Göreve geldiğimiz de bu iş bilmezlerin yanlışlarını düzelteceğiz" dedi.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, kısa adı SİMDER olan Samsun İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Yunus Güney’in davetlisi olarak dernek binasında kahvaltı programına katıldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın 1999 yılında Anavatan Partisi’nden aday olduğu dönemde hazırladığı seçim broşüründe Samsun’un trafiğinin şehiri yaşanmaz hale getirdiğini yazdığını belirten Adem Güney; "Yıl olmuş 2024. Başkan Yılmaz’dan Başkan Mustafa Demir’e kadar 25 yıldır şehrin trafik meselesini halledemediler. Halen trafik meseleni konuşuyoruz. Yok akıllı trafik, yok sensörlü geçişler trafiği daha da işin içinden çıkılmaz hale getirdiler” dedi.

İlkadım İlçesinde bulunan çoğu mahalle vatandaşlarının doğalgaz beklentisi olduğunu belirten Adem Güney; " Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın 1999 yılında Anavatan Partisi’nden aday olduğu dönemde hazırladığı seçim broşüründe Samsun’un trafiğinin şehiri yaşanmaz hale getirdiğini yazıyor. Yıl olmuş 2024… Başkan Yılmaz’dan Başkan Mustafa Demir’e kadar 25 yıldır şehrin trafik meselesini halledemediler. Halen trafik meseleni konuşuyoruz.  Yok akıllı trafik, yok sensörlü geçişler trafiği daha da işin içinden çıkılmaz hale getirdiler” dedi.

Adem Güney sözlerinin sonunda yaptığı açıklamada; "31 Mart seçimlerine çok kısa bir zaman kaldı. Belediye başkanlığı bize nasip olursa bu iş bilmezlerin yanlışı düzelteceğiz" ifadelerini kullandı.

 

 

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi