Ankara İl Merkezinde Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Gündem (YSH) - YİRMİ DÖRT SAAT HABER | 06.06.2024 - 22:38, Güncelleme: 06.06.2024 - 22:38 983+ kez okundu.
 

Ankara İl Merkezinde Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gök gürültülü sağanak yağış konusunda Ankaralıları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Yapılan son değerlendirmeler ve meteoroloji radarı verilerine göre; Ankara il merkezinde önümüzdeki 2 saatlik periyotta gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü ani sel, su baskını konusunda da uyarıda bulundu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gök gürültülü sağanak yağış konusunda Ankaralıları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada;

"Yapılan son değerlendirmeler ve meteoroloji radarı verilerine göre; Ankara il merkezinde önümüzdeki 2 saatlik periyotta gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ani sel, su baskını konusunda da uyarıda bulundu.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi