ASİAD ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR

Kültür-Sanat 31.05.2024 - 20:53, Güncelleme: 31.05.2024 - 21:02 1188+ kez okundu.
 

ASİAD ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR

ASİAD (Anadolu Birleştirici Sanayici İşadamları Derneği) Temmuz ayında düzenleyeceği gece ile ödüllerini sahipleri ile buluşturacak.

Her yıl İş, Sanat, Sanat ve Spor dünyasının başarılı temsilcilerine ödüller dağıtan ASİAD bu yıl da ödüllerini dağıtmaya hazırlanıyor.   24 Temmuz gecesi Çavuşbaşı Kasrı'nda dağıtılacak ödül törenine  İş, Sanat, Spor ve Siyaset dünyasından çok sayıda katılımcının katılacağı gecede ödüller sahiplerini bulacak.   ASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Yalçınkaya yaptığı açıklamada; "Birbirinden kıymetli katılımcılarımız ile , İş, Sanat, Spor ve Siyaset dünyasının temsilcileriyle, yerel ve ulusal basınımızla birlikte gerçekleştireceğimiz, sosyal sorumluluk ve farkındalık projelerimizin ödül gecesinde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız" dedi.    
ASİAD (Anadolu Birleştirici Sanayici İşadamları Derneği) Temmuz ayında düzenleyeceği gece ile ödüllerini sahipleri ile buluşturacak.
Her yıl İş, Sanat, Sanat ve Spor dünyasının başarılı temsilcilerine ödüller dağıtan ASİAD bu yıl da ödüllerini dağıtmaya hazırlanıyor.
 

24 Temmuz gecesi Çavuşbaşı Kasrı'nda dağıtılacak ödül törenine  İş, Sanat, Spor ve Siyaset dünyasından çok sayıda katılımcının katılacağı gecede ödüller sahiplerini bulacak.

 

ASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Yalçınkaya yaptığı açıklamada; "Birbirinden kıymetli katılımcılarımız ile , İş, Sanat, Spor ve Siyaset dünyasının temsilcileriyle, yerel ve ulusal basınımızla birlikte gerçekleştireceğimiz, sosyal sorumluluk ve farkındalık projelerimizin ödül gecesinde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız" dedi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi