Ceylanpınar Polisi, 11 yıl hapis cezası bulunan şahsı yakaladı

Gündem 29.01.2024 - 12:11, Güncelleme: 29.01.2024 - 12:11 2049+ kez okundu.
 

Ceylanpınar Polisi, 11 yıl hapis cezası bulunan şahsı yakaladı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde emniyet ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik bir adrese düzenlenen operasyonda, 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalandı.

Sabri Kaya/SAH-Şanlıurfa Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde emniyet ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik bir adrese düdenlenen operasyonda, 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalandı.  CEYLANPINAR- Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde emniyet ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik bir adrese düdenlenen operasyonda, 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalandı.  İlçe Emniyet Müdürlüğünce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, kasten öldürmeye teşebbüs, hırsızlık ve ateşli silahlar bulundurmak ve satmak suçlarından; Hakkında 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs, kaldığı adrese düzenlenen operasyon ile yakalandı.
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde emniyet ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik bir adrese düzenlenen operasyonda, 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalandı.

Sabri Kaya/SAH-Şanlıurfa

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde emniyet ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik bir adrese düdenlenen operasyonda, 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalandı. 

CEYLANPINAR- Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde emniyet ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik bir adrese düdenlenen operasyonda, 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalandı. 

İlçe Emniyet Müdürlüğünce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, kasten öldürmeye teşebbüs, hırsızlık ve ateşli silahlar bulundurmak ve satmak suçlarından;

Hakkında 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs, kaldığı adrese düzenlenen operasyon ile yakalandı.

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi