Dikili'de güç savaşları devam ediyor

Siyaset 21.02.2024 - 00:43, Güncelleme: 21.02.2024 - 00:43 2458+ kez okundu.
 

Dikili'de güç savaşları devam ediyor

Dikili Bergama Aliağa'da rentacar'ların Kırgöz sayesinde de bayram yaşadığı"iddia ediliyor

Kemal Doyuran'ın deliktaş mitingindeki kalabalığı yakalamaya çalıştıgı iddia edilen Kırgöz ,kalabalık araç görüntüsü vermek için civardaki arac kiralama ofislerindeki tüm araçları kiraladığı iddia ediliyor.  İzmir’in Dikili ilçesinde CHP'nin mevcut belediye başkanı ile yola devam etme kararı sonrasında,chp den aday adayı olup sonradan bağımsız adaylığını açıklayan Kemal Doyuran ile mevcut başkanın güç savaşı devam ediyor.  Chp'den aday adayı olup mevcut belediye başkanı ile yola devam kararı sonrasında bağımsız olarak aday olan Kemal Doyuran,geçen hafta Deliktaş köyünde konvoylar eşliğinde bir çıkartma yapmıştı. Mevcut Belediye başkanı Adil Kırgöz'ün de bugün kü paylaşımında konvoylar halinde Deliktaşa program yapması güç savaşı olarak değerlendirildi. Mevcut Belediye Başkanı ve 31 mart seçimlerinde de Chp Dikili Başkan adayı olan Adil Kırgöz sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı. Paylaşımında  BAŞLIYORUZ... Yerel seçim çalışmalarımız kapsamında Deliktaş Mahallemizde hemşehrilerimizle buluşuyoruz. 21 Şubat Çarşamba (Yarın) saat 19.30'da Nazım Hikmet Parkı'nda bir araya gelerek konvoy halinde gideceğimiz büyük buluşmaya katılımınız gücümüze güç katacaktır.dedi 
Dikili Bergama Aliağa'da rentacar'ların Kırgöz sayesinde de bayram yaşadığı"iddia ediliyor

Kemal Doyuran'ın deliktaş mitingindeki kalabalığı yakalamaya çalıştıgı iddia edilen Kırgöz ,kalabalık araç görüntüsü vermek için civardaki arac kiralama ofislerindeki tüm araçları kiraladığı iddia ediliyor. 

İzmir’in Dikili ilçesinde CHP'nin mevcut belediye başkanı ile yola devam etme kararı sonrasında,chp den aday adayı olup sonradan bağımsız adaylığını açıklayan Kemal Doyuran ile mevcut başkanın güç savaşı devam ediyor. 

Chp'den aday adayı olup mevcut belediye başkanı ile yola devam kararı sonrasında bağımsız olarak aday olan Kemal Doyuran,geçen hafta Deliktaş köyünde konvoylar eşliğinde bir çıkartma yapmıştı. Mevcut Belediye başkanı Adil Kırgöz'ün de bugün kü paylaşımında konvoylar halinde Deliktaşa program yapması güç savaşı olarak değerlendirildi.

Mevcut Belediye Başkanı ve 31 mart seçimlerinde de Chp Dikili Başkan adayı olan Adil Kırgöz sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı.

Paylaşımında 

BAŞLIYORUZ...

Yerel seçim çalışmalarımız kapsamında Deliktaş Mahallemizde hemşehrilerimizle buluşuyoruz. 21 Şubat Çarşamba (Yarın) saat 19.30'da Nazım Hikmet Parkı'nda bir araya gelerek konvoy halinde gideceğimiz büyük buluşmaya katılımınız gücümüze güç katacaktır.dedi 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi