Eğirdir Gölünde cansız bedeni bulunan kişi son yolculuğuna uğurlandı

Yaşam ((BHA)) - Birlik Haber Ajansı | 25.06.2024 - 21:47, Güncelleme: 25.06.2024 - 21:47 872+ kez okundu.
 

Eğirdir Gölünde cansız bedeni bulunan kişi son yolculuğuna uğurlandı

Isparta Gelendost ilçesi Yenice köyü Eğirdir gölü kıyısınde cansız bedeni bulunan 74 yaşındaki Şakir Demirkol bugün öğle namazı sonrası son yolculuğuna uğurlanacak.

Pazartesi gecesi göle balık avlamaya çıkan ve bir daha geri dönmeyen Şakir Demirkol’un yakınlarının haber vermesi üzerine güvenlik güçleri ve köylüler arama çalışması başlatmış ve en son görüldüğü Eğirdir gölü kıyısında aramalar yoğunlaştırılmıştı. Şakir Demirkol’un suda boğulmuş halde cesedi bulunmuştu. Talihsiz adamın cenazesi otopsi yapıldıktan sonra ailesine teslim edildi. Bugün Gelendost ilçesi Yenice köyünde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası köy mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi. Bu arada edinilen son bilgilere göre ölen şahısın parkinson hastası olduğu ve balık tuttuğu esnada rahatsızlanması sonucu göle düşerek vefat ettiği iddia edildi. Olayla ilgili araştırmaların sürdüğü bildirildi.
Isparta Gelendost ilçesi Yenice köyü Eğirdir gölü kıyısınde cansız bedeni bulunan 74 yaşındaki Şakir Demirkol bugün öğle namazı sonrası son yolculuğuna uğurlanacak.

Pazartesi gecesi göle balık avlamaya çıkan ve bir daha geri dönmeyen Şakir Demirkol’un yakınlarının haber vermesi üzerine güvenlik güçleri ve köylüler arama çalışması başlatmış ve en son görüldüğü Eğirdir gölü kıyısında aramalar yoğunlaştırılmıştı.

Şakir Demirkol’un suda boğulmuş halde cesedi bulunmuştu. Talihsiz adamın cenazesi otopsi yapıldıktan sonra ailesine teslim edildi. Bugün Gelendost ilçesi Yenice köyünde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası köy mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.
Bu arada edinilen son bilgilere göre ölen şahısın parkinson hastası olduğu ve balık tuttuğu esnada rahatsızlanması sonucu göle düşerek vefat ettiği iddia edildi. Olayla ilgili araştırmaların sürdüğü bildirildi.

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi