Eğitim uçağı sert iniş yaptı

Gündem ((BHA)) - Birlik Haber Ajansı | 12.08.2024 - 19:44, Güncelleme: 12.08.2024 - 19:44 714+ kez okundu.
 

Eğitim uçağı sert iniş yaptı

Çanakkale'de bir eğitim uçağı sert iniş yaptı.

Eğitim uçağı, Ezine ilçesi Camikebir Mahallesinde bulunan bir tarlaya sert iniş yaptı. İhbar üzerine bölgeye acil yardım ekipleri yönlendirildi. Uçakta bulunan 2 pilotun sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi. Uçağın motor kısmında kaynaklanan bir arıza sebebiyle acil iniş yaptığı öğrenildi. Çanakkale Valisi Ömer Toraman, “Uçak Ezine bölgesine acil iniş yaptı. İçerisinde 2 pilot arkadaş mevcut, sağlık durumları iyi. Uçakta da büyük bir hasar mevcut değil. İlgili ekiplerimiz olay yerinde konuyu araştırıyor.” dedi.
Çanakkale'de bir eğitim uçağı sert iniş yaptı.

Eğitim uçağı, Ezine ilçesi Camikebir Mahallesinde bulunan bir tarlaya sert iniş yaptı. İhbar üzerine bölgeye acil yardım ekipleri yönlendirildi. Uçakta bulunan 2 pilotun sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Uçağın motor kısmında kaynaklanan bir arıza sebebiyle acil iniş yaptığı öğrenildi.

Çanakkale Valisi Ömer Toraman, “Uçak Ezine bölgesine acil iniş yaptı. İçerisinde 2 pilot arkadaş mevcut, sağlık durumları iyi. Uçakta da büyük bir hasar mevcut değil. İlgili ekiplerimiz olay yerinde konuyu araştırıyor.” dedi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi