Erdoğan’dan yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Eğitim 09.09.2024 - 09:55, Güncelleme: 09.09.2024 - 09:55 220 kez okundu.
 

Erdoğan’dan yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024-2025 eğitim öğretim yılında öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’nın eğitim camiamız ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor; gözümüzün nuru, geleceğimizin teminatı öğrencilerimize derslerinde, kıymetli öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. Paylaşımda Erdoğan’ın imzasıyla beraber “Oku, düşün, uygula ve neticelendir. İyi dersler” cümlesine yer verildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024-2025 eğitim öğretim yılında öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’nın eğitim camiamız ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor; gözümüzün nuru, geleceğimizin teminatı öğrencilerimize derslerinde, kıymetli öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Paylaşımda Erdoğan’ın imzasıyla beraber “Oku, düşün, uygula ve neticelendir. İyi dersler” cümlesine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi