İshak Bıdık, DEM Parti Hilvan belediye başkanlığı için yarıştan çekiliyor

Siyaset 29.01.2024 - 13:50, Güncelleme: 29.01.2024 - 13:50 2585+ kez okundu.
 

İshak Bıdık, DEM Parti Hilvan belediye başkanlığı için yarıştan çekiliyor

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde DEM Parti'nin seçim sürecine odaklanan güçlü aday adaylarından İshak Bıdık, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile Hilvan Belediye Eş Başkan adaylığından çekildiğini duyurdu. Bıdık, açıklamasında aktif siyaseti bırakma kararı aldığını belirtti.

Sabri Kaya/SAH-Şanlıurfa Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde DEM Parti’nin sahada etkili bir şekilde çalışmalarını sürdüren aday adaylarından İshak Bıdık, beklenmedik bir kararla Hilvan Belediye Eş Başkan adaylığından çekildiğini açıkladı. Bıdık, sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile aktif siyasete veda edeceğini kamuoyuna bildirdi. Açıklamasında, “Gördüğüm luzüm üzerine DEM Parti Hilvan Belediye Eş Başkan Aday Adaylığından çekiliyor, seçim dönemi aday olacak arkadaşlarıma oy verdikten sonra, aktif siyaseti bırakıyorum. Tüm kamuoyuna saygılarımla.” ifadelerine yer veren İshak Bıdık, bu kararıyla seçim sürecine farklı bir yön kazandırdı. Partili ve partisiz Hilvanlıların teveccühünü alan İshak BIDIK’ın adaylıktan çekilmesi merak uyandırıyor, çekilme kararı sonrası halen partisinin çıkartacağı adayları destekleyeceğini açıklaması ise, partisinden bağının kopmadığını gösteriyor DEM Parti içindeki bu ani değişiklik, Hilvan ilçesindeki siyasi dinamikleri etkileyebilirken, İshak Bıdık’ın aldığı karar merak konusu oldu. Aday adaylarının çekilmesiyle DEM Parti’nin Hilvan Belediye Başkanlığı için yeni bir strateji belirlemesi bekleniyor.
Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde DEM Parti'nin seçim sürecine odaklanan güçlü aday adaylarından İshak Bıdık, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile Hilvan Belediye Eş Başkan adaylığından çekildiğini duyurdu. Bıdık, açıklamasında aktif siyaseti bırakma kararı aldığını belirtti.

Sabri Kaya/SAH-Şanlıurfa

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde DEM Parti’nin sahada etkili bir şekilde çalışmalarını sürdüren aday adaylarından İshak Bıdık, beklenmedik bir kararla Hilvan Belediye Eş Başkan adaylığından çekildiğini açıkladı. Bıdık, sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile aktif siyasete veda edeceğini kamuoyuna bildirdi.

Açıklamasında, “Gördüğüm luzüm üzerine DEM Parti Hilvan Belediye Eş Başkan Aday Adaylığından çekiliyor, seçim dönemi aday olacak arkadaşlarıma oy verdikten sonra, aktif siyaseti bırakıyorum. Tüm kamuoyuna saygılarımla.” ifadelerine yer veren İshak Bıdık, bu kararıyla seçim sürecine farklı bir yön kazandırdı.

Partili ve partisiz Hilvanlıların teveccühünü alan İshak BIDIK’ın adaylıktan çekilmesi merak uyandırıyor, çekilme kararı sonrası halen partisinin çıkartacağı adayları destekleyeceğini açıklaması ise, partisinden bağının kopmadığını gösteriyor

DEM Parti içindeki bu ani değişiklik, Hilvan ilçesindeki siyasi dinamikleri etkileyebilirken, İshak Bıdık’ın aldığı karar merak konusu oldu. Aday adaylarının çekilmesiyle DEM Parti’nin Hilvan Belediye Başkanlığı için yeni bir strateji belirlemesi bekleniyor.

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi