İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN "GÖZBEBEĞİMİZ İSTANBUL" PROJESİ

Gündem 21.01.2024 - 15:43, Güncelleme: 21.01.2024 - 15:43 2202+ kez okundu.
 

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN "GÖZBEBEĞİMİZ İSTANBUL" PROJESİ

İstanbul Valiliği, 30 Bin Bebeğin bez ihtiyacını karşılamaya başladı.

İstanbul Valiliği Aile Akademisi, “GözBEBEĞİMİZ İstanbul” projesiyle İstanbul Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na kayıtlı olan ve İstanbul’da doğan 30 bin bebeğin bebek bezi ihtiyacını karşılıyor. Bu kapsamda 39 ilçede bebek bezi alımında kullanılan alışveriş kartlarının dağıtımına başlandı. Bebeklerin, 24 aylık oluncaya kadarki bez ihtiyaçları, İstanbul Valiliği tarafından karşılanacak. DAĞITIM EKİPLERİ 39 İLÇEDE SAHADA Maddi durumu yetersiz olan ailelerin aile bütçesine katkı sunma amacıyla başlatılan projenin kapsamının orta ve uzun vadede genişletilmesi hedefleniyor.
İstanbul Valiliği, 30 Bin Bebeğin bez ihtiyacını karşılamaya başladı.

İstanbul Valiliği Aile Akademisi, “GözBEBEĞİMİZ İstanbul” projesiyle İstanbul Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na kayıtlı olan ve İstanbul’da doğan 30 bin bebeğin bebek bezi ihtiyacını karşılıyor.

Bu kapsamda 39 ilçede bebek bezi alımında kullanılan alışveriş kartlarının dağıtımına başlandı. Bebeklerin, 24 aylık oluncaya kadarki bez ihtiyaçları, İstanbul Valiliği tarafından karşılanacak.

DAĞITIM EKİPLERİ 39 İLÇEDE SAHADA

Maddi durumu yetersiz olan ailelerin aile bütçesine katkı sunma amacıyla başlatılan projenin kapsamının orta ve uzun vadede genişletilmesi hedefleniyor.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi