İzmir’deki patlamada hasar tespit çalışmaları devam ediyor

Gündem ((BHA)) - Birlik Haber Ajansı | 01.07.2024 - 11:28, Güncelleme: 01.07.2024 - 11:28 840+ kez okundu.
 

İzmir’deki patlamada hasar tespit çalışmaları devam ediyor

İzmir'de meydana gelen tüp patlamasının ardından hasar tespit çalışmalarına devam ediliyor.

Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesinde sanayi tüpü patladı. Patlamanın ardından ortalık savaş alanına döndü. Jandarma ekipleri olay yerinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Bölgede zarar gören ev ve işyerlerine giriş çıkışlar yasaklandı. Patlamaya ilişkin hasar tespit çalışmaları ve soruşturma devam ediyor. Olayın geçmişi Torbalı ilçesinde bulunan bir restoranda sanayi tüpü patladı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Patlamanın ardından dükkanda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Sağlık ekiplerinin incelemesi sonucu olayda 5 kişinin öldüğü, 63 kişinin yaralandığı tespit edildi.  
İzmir'de meydana gelen tüp patlamasının ardından hasar tespit çalışmalarına devam ediliyor.

Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesinde sanayi tüpü patladı. Patlamanın ardından ortalık savaş alanına döndü. Jandarma ekipleri olay yerinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Bölgede zarar gören ev ve işyerlerine giriş çıkışlar yasaklandı.

Patlamaya ilişkin hasar tespit çalışmaları ve soruşturma devam ediyor.

Olayın geçmişi

Torbalı ilçesinde bulunan bir restoranda sanayi tüpü patladı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Patlamanın ardından dükkanda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Sağlık ekiplerinin incelemesi sonucu olayda 5 kişinin öldüğü, 63 kişinin yaralandığı tespit edildi.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi