Kayseri’de keçe fabrikasında yangın

Dünya ((BHA)) - Birlik Haber Ajansı | 17.09.2024 - 13:34, Güncelleme: 17.09.2024 - 13:34 74 kez okundu.
 

Kayseri’de keçe fabrikasında yangın

Kayseri'de bir keçe fabrikasında henüz sebebi belirlenemeyen yangın çıktı. Kısa sürede yayınlan yangına müdahaleler sürüyor.

Kayseri’de Organize Sanayi Bölgesi’nde bir keçe fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede yayıldı ve yangın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Polis, çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri fabrikanın saran alevlere müdahale etmeye başladı. Yangının söndürülmesi için yapılan çalışmalar sürüyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Gece saatlerinde Organize Sanayi Bölgemizde Felteks Fabrikası’nda çıkan yangın hepimizi derinden üzdü.. Fabrika sahiplerimize ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir daha böyle üzücü olayların yaşanmamasını temenni ediyorum.” dedi.
Kayseri'de bir keçe fabrikasında henüz sebebi belirlenemeyen yangın çıktı. Kısa sürede yayınlan yangına müdahaleler sürüyor.

Kayseri’de Organize Sanayi Bölgesi’nde bir keçe fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Resim

Yangın kısa sürede yayıldı ve yangın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Polis, çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri fabrikanın saran alevlere müdahale etmeye başladı. Yangının söndürülmesi için yapılan çalışmalar sürüyor.

Resim

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Gece saatlerinde Organize Sanayi Bölgemizde Felteks Fabrikası’nda çıkan yangın hepimizi derinden üzdü.. Fabrika sahiplerimize ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir daha böyle üzücü olayların yaşanmamasını temenni ediyorum.” dedi.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi