Mehmet Altınöz; "İktidar Faiz Düzenine Son Vermeli"

Ekonomi (YSH) - YİRMİ DÖRT SAAT HABER | 15.07.2024 - 11:21, Güncelleme: 15.07.2024 - 11:33 880+ kez okundu.
 

Mehmet Altınöz; "İktidar Faiz Düzenine Son Vermeli"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcı Mehmet Altınöz, asgari ücretin sabit kalması konusunda yaptığı açıklamada "Asgari ücretin 17 bin 2 lira olduğu bir ülkede eşitlikten bahsedilemez" dedi.

Altınöz yaptığı açıklamada; "İktidar artık borç - faiz - zam sarmalından çıkmalı, yerli ve milli kaynaklarımızı harekete geçirmeli" dedi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; "Azizi milletimiz ülkesine ve devletine bağlıdır. Ancak çocuklarına harçlık veremiyor, ihtiyaçlarına yetişemiyor. gençler dizilerde gördükleri hayatlarının hayaellerinin peşinde koşarken harcanıyor. İKTİDAR ARTIK BU FAİZ DÜZENİNE BİR SON VERMEL! Kahramanlık hikayeleri devşirmeye çalışmak yerine gerçek kabul edilip derhal aslımıza dönülmeli, borç faiz ve zam ekonomisi ile Siyonizm kıskacında ezilmek yerine milli ve yerli kaynaklarımızı harekete geçirerek tüm dünyaya gücümüzü göstermeliyiz" ifadelerini kullandı.    
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcı Mehmet Altınöz, asgari ücretin sabit kalması konusunda yaptığı açıklamada "Asgari ücretin 17 bin 2 lira olduğu bir ülkede eşitlikten bahsedilemez" dedi.

Altınöz yaptığı açıklamada; "İktidar artık borç - faiz - zam sarmalından çıkmalı, yerli ve milli kaynaklarımızı harekete geçirmeli" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada;

"Azizi milletimiz ülkesine ve devletine bağlıdır.

Ancak çocuklarına harçlık veremiyor, ihtiyaçlarına yetişemiyor. gençler dizilerde gördükleri hayatlarının hayaellerinin peşinde koşarken harcanıyor.

İKTİDAR ARTIK BU FAİZ DÜZENİNE BİR SON VERMEL!

Kahramanlık hikayeleri devşirmeye çalışmak yerine gerçek kabul edilip derhal aslımıza dönülmeli, borç faiz ve zam ekonomisi ile Siyonizm kıskacında ezilmek yerine milli ve yerli kaynaklarımızı harekete geçirerek tüm dünyaya gücümüzü göstermeliyiz" ifadelerini kullandı.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi