Milli Savunma Bakanlığı: Süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz

Gündem ((BHA)) - Birlik Haber Ajansı | 13.09.2024 - 18:31, Güncelleme: 13.09.2024 - 18:31 185 kez okundu.
 

Milli Savunma Bakanlığı: Süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz

Mehmetçik'ten hızlı ve kararlı operasyonlar.

Türk Silahlı Kuvvetleri, 7-9 Eylül 2024 tarihlerinde Kuzey Irak’ta gerçekleştirdiği hava harekâtlarında önemli başarılar sağladı. Gara’da 10, Hakurk’ta 6 ve Kandil’de 3 terörist olmak üzere toplam 19 terörist etkisiz hale getirildi. Terörle mücadelede kararlı bir tutum sergileyen TSK, Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya açıklamasında: “Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.
Mehmetçik'ten hızlı ve kararlı operasyonlar.

Türk Silahlı Kuvvetleri, 7-9 Eylül 2024 tarihlerinde Kuzey Irak’ta gerçekleştirdiği hava harekâtlarında önemli başarılar sağladı. Gara’da 10, Hakurk’ta 6 ve Kandil’de 3 terörist olmak üzere toplam 19 terörist etkisiz hale getirildi. Terörle mücadelede kararlı bir tutum sergileyen TSK,

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya açıklamasında:

“Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi