Şırnak’ta bir askerimiz şehit oldu

Gündem ((BHA)) - Birlik Haber Ajansı | 08.08.2024 - 19:33, Güncelleme: 08.08.2024 - 19:33 715+ kez okundu.
 

Şırnak’ta bir askerimiz şehit oldu

Şırnak'ta görevi başında rahatsızlanan bir askerimiz şehit oldu.

Şırnak’ta arama ve tarama faaliyeti esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Muhammet Kalaz şehit oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Şırnak ilinde üs bölgesinde görev yapan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Muhammet Kalaz, arama ve tarama faaliyeti esnasında rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Kahraman Jandarmamıza Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Jandarma Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Makamı ali olsun.”
Şırnak'ta görevi başında rahatsızlanan bir askerimiz şehit oldu.

Şırnak’ta arama ve tarama faaliyeti esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Muhammet Kalaz şehit oldu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Şırnak ilinde üs bölgesinde görev yapan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Muhammet Kalaz, arama ve tarama faaliyeti esnasında rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Kahraman Jandarmamıza Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Jandarma Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Makamı ali olsun.”

Şırnak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi