TUTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız TUTAP'ın 2025 hedeflerini açıkladı.

Turizm (YSH) - YİRMİ DÖRT SAAT HABER | 02.09.2024 - 15:13, Güncelleme: 02.09.2024 - 15:16 465 kez okundu.
 

TUTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız TUTAP'ın 2025 hedeflerini açıkladı.

Türkiye Tanıtma Platformu TUTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız 2025 hedeflerini açıklarken yaptığı açıklamada; "Unutmamamız gereken temel husus, TUTAP Ticari ve Siyasi bir oluşum değildir." dedi.

Firet Yıldız yaptığı açıklamada;   "TUTAP 2025 Yılı için hedeflerini, bu çerçevede uygulayacağı çalışmalar ve projeler adına hafta içerisinde yeni yol haritasını belirleyecektir. Ayrıca yeni dönemde aramızdan ayrılacak ve birlikte hareket edilecek ekibinde belirlenmesi adına da istişareler yapılacaktır. 2024 ve 2025 yıllarında acil yapılması gerekenler ve atılacak temel adımlar 1. Belirlenecek İl ve İlçelerimizin Marka Şehir çalışmasının ilk etabına 15 Eylül den sonra başlanacak 2. Kültür ve Turizm Elçisi Beratlarımızı takdim edeceğimiz kişilerin Ülkemizin tanıtımına katkı sağlaması adına kriterler belirlenecek 3. Ülkemizin en önemli STK’ları ile iş birlikteliğimizin gelişmesine daha fazla gayret gösterilecek.  4. Yurt içi ve dışında faaliyet gösteren Başkanlarımızın ve Koordinatörlerimizin daha verimli çalışmalar yapmaları adına her iki ayda bir Genel Merkezimize yürüttükleri faaliyetler, TUTAP’a sağlanan katkılar, ilgili kurumlar ile yaptıkları görüşmeler hususunda rapor sunmalarına özen gösterilecek olup, performans değerlendirmeleri bu raporlara göre yapılacaktır. İlk raporlar Ekim ayının 15’inde istenecektir. 5. Yurt dışında hazırlamış olduğumuz her türlü tanıtım materyallerinin yayınlatılması adına TUTAP ailesinde yer alan herkesin ilgili olması ve kendi potansiyelleri oranında katkı vermeleri hususunda daha gayretli olmaları istenecek.  6. TUTAP Yetki Belgeleri ve yeni tasarlanan kimlik kartları Performans değerlendirmeleri neticesinde yılbaşına kadar tüm arkadaşlara verilecektir. Unutmamamız gereken temel husus, TUTAP Ticari ve Siyasi bir oluşum değildir. Ülkesine sevdalı insanların bir araya gelerek manevi bir sinerji oluşturduğu, Ülkesinin milli değerlerine sahip çıkarak Yurt içinde ve dışında tanıtılması adına gayret edenlerin birlikte güç oluşturdukları çok özel bir STK’dır" ifadelerini kullandı.
Türkiye Tanıtma Platformu TUTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız 2025 hedeflerini açıklarken yaptığı açıklamada; "Unutmamamız gereken temel husus, TUTAP Ticari ve Siyasi bir oluşum değildir." dedi.

Firet Yıldız yaptığı açıklamada;

 

" TUTAP 2025 Yılı için hedeflerini, bu çerçevede uygulayacağı çalışmalar ve projeler adına hafta içerisinde yeni yol haritasını belirleyecektir. Ayrıca yeni dönemde aramızdan ayrılacak ve birlikte hareket edilecek ekibinde belirlenmesi adına da istişareler yapılacaktır. 2024 ve 2025 yıllarında acil yapılması gerekenler ve atılacak temel adımlar

1. Belirlenecek İl ve İlçelerimizin Marka Şehir çalışmasının ilk etabına 15 Eylül den sonra başlanacak

2. Kültür ve Turizm Elçisi Beratlarımızı takdim edeceğimiz kişilerin Ülkemizin tanıtımına katkı sağlaması adına kriterler belirlenecek

3. Ülkemizin en önemli STK’ları ile iş birlikteliğimizin gelişmesine daha fazla gayret gösterilecek. 

4. Yurt içi ve dışında faaliyet gösteren Başkanlarımızın ve Koordinatörlerimizin daha verimli çalışmalar yapmaları adına her iki ayda bir Genel Merkezimize yürüttükleri faaliyetler, TUTAP’a sağlanan katkılar, ilgili kurumlar ile yaptıkları görüşmeler hususunda rapor sunmalarına özen gösterilecek olup, performans değerlendirmeleri bu raporlara göre yapılacaktır. İlk raporlar Ekim ayının 15’inde istenecektir.

5. Yurt dışında hazırlamış olduğumuz her türlü tanıtım materyallerinin yayınlatılması adına TUTAP ailesinde yer alan herkesin ilgili olması ve kendi potansiyelleri oranında katkı vermeleri hususunda daha gayretli olmaları istenecek. 

6. TUTAP Yetki Belgeleri ve yeni tasarlanan kimlik kartları Performans değerlendirmeleri neticesinde yılbaşına kadar tüm arkadaşlara verilecektir.

Unutmamamız gereken temel husus, TUTAP Ticari ve Siyasi bir oluşum değildir. Ülkesine sevdalı insanların bir araya gelerek manevi bir sinerji oluşturduğu, Ülkesinin milli değerlerine sahip çıkarak Yurt içinde ve dışında tanıtılması adına gayret edenlerin birlikte güç oluşturdukları çok özel bir STK’dır" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi