Ümraniye'de Metro Çalışmaları Sırasında Yol Çöktü, İki Bina Yıkıldı

Gündem ((SAH)) - STAR AKTUEL | 18.01.2024 - 13:27, Güncelleme: 18.01.2024 - 13:27 2362+ kez okundu.
 

Ümraniye'de Metro Çalışmaları Sırasında Yol Çöktü, İki Bina Yıkıldı

Ümraniye'de metro çalışması sırasında yolun çökmesi sonucu iki bina yıkıldı.

Ümraniye'de yapılan metro çalışmasında yıkılmadan önce iki bina tahliye edildi.  Tahliye edilen binanın etrafı güvenlik çemberine alınmasından sonra iki bina çöktü. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada; "Ümraniye Metro hattında meydana gelen kısmi göçük nedeniyle Ümraniye Elmakent Mahallesi Seyrantepe Caddesi üzerinde bulunan ve kullanılmayan biri dört, diğeri ise üç katlı iki binada çökme meydana gelmiştir. Binaların boş olması nedeniyle olayda herhangi bir ölü ya da yaralı bulunmamaktadır. Binalar çevresinde gerekli güvenlik tedbirleri alınmıştır." açıklamasında bulundu.
Ümraniye'de metro çalışması sırasında yolun çökmesi sonucu iki bina yıkıldı.

Ümraniye'de yapılan metro çalışmasında yıkılmadan önce iki bina tahliye edildi. 

Tahliye edilen binanın etrafı güvenlik çemberine alınmasından sonra iki bina çöktü.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada;

"Ümraniye Metro hattında meydana gelen kısmi göçük nedeniyle Ümraniye Elmakent Mahallesi Seyrantepe Caddesi üzerinde bulunan ve kullanılmayan biri dört, diğeri ise üç katlı iki binada çökme meydana gelmiştir. Binaların boş olması nedeniyle olayda herhangi bir ölü ya da yaralı bulunmamaktadır. Binalar çevresinde gerekli güvenlik tedbirleri alınmıştır." açıklamasında bulundu.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi