Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar Samsun Milletvekillerine seslendi; "İSVEÇ'İN NATO ÜYELİĞİNE EVET DEMEYİN"

Siyaset ((SAH)) - STAR AKTUEL | 23.01.2024 - 11:29, Güncelleme: 23.01.2024 - 11:29 2517+ kez okundu.
 

Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar Samsun Milletvekillerine seslendi; "İSVEÇ'İN NATO ÜYELİĞİNE EVET DEMEYİN"

Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar, Samsun milletvekillerine seslenerek bu hafta TBMM'de onaylanacak olan İsveç'in NATO üyeliğine için evet oyu vermemeleri konusunda uyarıda bulundu.

Bu hafta içinde TBMM'de İsveç'in NATO'ya üyeliği konusunda düzenleme görüşülüp milletvekillerinin salt çoğunluğunun oyu aranacak. Terör destek vermesi ile bilinen İsveç'in NATO'ya üyeliği konusunda bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar, Samsun milletvekillerine bir çağrıda bulunarak, İsveç'in NATO üyeliğine evet oyu vermemeleri konusunda uyarıda bulundu. İSVEÇ'İN NATO ÜYELİĞİNİ VETO EDİN İbrahim Yaşar yaptığı açıklamada; "Bütün millet tarafından bilinmektedir ki, İsveç terör örgütlerine destek veren bir ülke konumundadır. Şehit edilen Mehmetçiğimizin kanında İsveç'in de parmağı vardır. Bu sebeple TBMM'de görev yapan tüm Samsun milletvekillerine seslenerek diyoruz ki, bir hataya, gaflete düşüp İsveç'in NATO üyeliğine asla evet oyu vermeyin. Aksi takdirde geri dönülmez bir hata içerisine düşersiniz" dedi. İbrahim Yaşar son olarak; "Ümit ediyor ve umuyorum ki Samsun milletvekillerimiz bizim bu uyarılarımızı dikkate alır ve tarihi bir hata yapmaktan geri dönerler. Aksi takdirde Samsun halkına ve bu aziz millete söyleyecekleri hiç bir söz olamaz" ifadelerini kullandı.
Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar, Samsun milletvekillerine seslenerek bu hafta TBMM'de onaylanacak olan İsveç'in NATO üyeliğine için evet oyu vermemeleri konusunda uyarıda bulundu.

Bu hafta içinde TBMM'de İsveç'in NATO'ya üyeliği konusunda düzenleme görüşülüp milletvekillerinin salt çoğunluğunun oyu aranacak.

Terör destek vermesi ile bilinen İsveç'in NATO'ya üyeliği konusunda bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar, Samsun milletvekillerine bir çağrıda bulunarak, İsveç'in NATO üyeliğine evet oyu vermemeleri konusunda uyarıda bulundu.

İSVEÇ'İN NATO ÜYELİĞİNİ VETO EDİN

İbrahim Yaşar yaptığı açıklamada; "Bütün millet tarafından bilinmektedir ki, İsveç terör örgütlerine destek veren bir ülke konumundadır. Şehit edilen Mehmetçiğimizin kanında İsveç'in de parmağı vardır. Bu sebeple TBMM'de görev yapan tüm Samsun milletvekillerine seslenerek diyoruz ki, bir hataya, gaflete düşüp İsveç'in NATO üyeliğine asla evet oyu vermeyin. Aksi takdirde geri dönülmez bir hata içerisine düşersiniz" dedi.

İbrahim Yaşar son olarak; "Ümit ediyor ve umuyorum ki Samsun milletvekillerimiz bizim bu uyarılarımızı dikkate alır ve tarihi bir hata yapmaktan geri dönerler. Aksi takdirde Samsun halkına ve bu aziz millete söyleyecekleri hiç bir söz olamaz" ifadelerini kullandı.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi