Yeniden Refah Samsun'da iki ilçenin belediye başkanı belli oldu

Siyaset 17.01.2024 - 10:45, Güncelleme: 17.01.2024 - 11:05 2327+ kez okundu.
 

Yeniden Refah Samsun'da iki ilçenin belediye başkanı belli oldu

Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanlığı'nda yapılan toplantı sonrası Asarcık ve Salıpazarı ilçelerinin belediye başkan adayı açıklandı.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar; "Bugün sizlere tanıtacağımız iki güzide ilçemizin belediye başkan adayları ile Samsun'da ve tüm ilçelerinde halkımıza hizmet etmek istiyoruz. 1994 ruhunu bu zamana taşıyıp belediyecilik ve halka hizmet konusunda girdiğimiz bu yarışta inanıyorum ki yerel seçimlerde büyük bir sürpriz yapıp bu seçimlerin galibi biz olacağız, hakkımız olacak" dedi.     Yeniden Refah Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney'de yaptığı açıklamada; "Artık Samsun'da Milli Görüş belediyeciliğinin hizmet etme zamanı gelmiştir. Bu seçimleri en az yüzde 37 alarak kazanacağız. İnanıyorum ki bugün açıklayacağımız hem Asarcık'ta hem de Salıpazarı ilçelerimizde 31 Mart yerel seçimlerin galibi halkımız olacaktır. Çünkü, halka hizmet Milli Görüş Belediyeciliği ile olur" dedi.   İki ilçenin adayı belli oldu   İl Başkanı İbrahim Yaşar, "Artık bundan sonra halkımıza hizmet etme zamanıdır. Yeniden Refah, Yeniden Erbakan diyerek çıktığımız bu yolda Asarcık ilçemizde Hidayet Belik Bey ve Salıpazarı ilçemizde ise Alim Çakır Bey ile Milli Görüş belediyeciliğini kazancımız tamdır" ifadelerini kullandı.
Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanlığı'nda yapılan toplantı sonrası Asarcık ve Salıpazarı ilçelerinin belediye başkan adayı açıklandı.
Toplantı sonrası bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar; "Bugün sizlere tanıtacağımız iki güzide ilçemizin belediye başkan adayları ile Samsun'da ve tüm ilçelerinde halkımıza hizmet etmek istiyoruz. 1994 ruhunu bu zamana taşıyıp belediyecilik ve halka hizmet konusunda girdiğimiz bu yarışta inanıyorum ki yerel seçimlerde büyük bir sürpriz yapıp bu seçimlerin galibi biz olacağız, hakkımız olacak" dedi.
 
 
Yeniden Refah Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney'de yaptığı açıklamada; "Artık Samsun'da Milli Görüş belediyeciliğinin hizmet etme zamanı gelmiştir. Bu seçimleri en az yüzde 37 alarak kazanacağız. İnanıyorum ki bugün açıklayacağımız hem Asarcık'ta hem de Salıpazarı ilçelerimizde 31 Mart yerel seçimlerin galibi halkımız olacaktır. Çünkü, halka hizmet Milli Görüş Belediyeciliği ile olur" dedi.
 
İki ilçenin adayı belli oldu
 
İl Başkanı İbrahim Yaşar, "Artık bundan sonra halkımıza hizmet etme zamanıdır. Yeniden Refah, Yeniden Erbakan diyerek çıktığımız bu yolda Asarcık ilçemizde Hidayet Belik Bey ve Salıpazarı ilçemizde ise Alim Çakır Bey ile Milli Görüş belediyeciliğini kazancımız tamdır" ifadelerini kullandı.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi