Zonguldak'ta maden ocağında göçük!

Gündem (Haber7) - haber7.com | 04.06.2024 - 14:03, Güncelleme: 04.06.2024 - 14:05 1062+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta maden ocağında göçük!

Son dakika haberi...Zonguldak'ta maden ocağında göçük meydana gelirken, göçük altında kalan işçilerin olduğunu öğrenildi. Maden işçileri için kurtarma çalışması başlatıldı.

Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü Gelik İşletmesi'ne ait maden ocağında göçük meydana geldi.   Zonguldak'ta meydana gelen göçükte maden işçisi Tevfik Soy ve Harun Kara göçük altında kaldı. Maden işçileri için kurtarma çalışması başlatıldı.     TOPRAK YIĞINLARI ÜZERİNE GELDİ Kilimli ilçesindeki TTK Gelik Müessesesi'ndeki maden ocağında saat 12.15 sıralarında göçük oldu. Taş kömürü ve toprak yığınları üzerine gelen işçiler Tevfik Soy ve Harun Kara göçük altında kaldı. Mesai arkadaşları, mahsur kalan işçileri kurtarmak için çalışmaya başlarken, ihbar üzerine AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Son dakika haberi...Zonguldak'ta maden ocağında göçük meydana gelirken, göçük altında kalan işçilerin olduğunu öğrenildi. Maden işçileri için kurtarma çalışması başlatıldı.

Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü Gelik İşletmesi'ne ait maden ocağında göçük meydana geldi.

 

Zonguldak'ta meydana gelen göçükte maden işçisi Tevfik Soy ve Harun Kara göçük altında kaldı. Maden işçileri için kurtarma çalışması başlatıldı.

 

 

TOPRAK YIĞINLARI ÜZERİNE GELDİ

Kilimli ilçesindeki TTK Gelik Müessesesi'ndeki maden ocağında saat 12.15 sıralarında göçük oldu. Taş kömürü ve toprak yığınları üzerine gelen işçiler Tevfik Soy ve Harun Kara göçük altında kaldı. Mesai arkadaşları, mahsur kalan işçileri kurtarmak için çalışmaya başlarken, ihbar üzerine AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi