Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 261 kez görütülendi.
 

Urfa merkezli 5 İl’de silah ticareti operasyonu! 20 gözaltı

Sabri Gerçek/Şanlıurfa Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından silah ticareti suçunu işleyen faillerin tespit edilmesine ve yakalanmasına yönelik Şanlıurfa merkezli 5 İlde yaklaşık 4 aydır sürdürülen çalışmalar neticesinde; Kendi adına veya yakınları aracılığıyla silah ruhsatı başvurusunda bulundukları ve daha sonra satın aldıkları ruhsatlı silahları çalıntı süsü vermek suretiyle yasa dışı yollarla yüksek fiyat karşılığında sattıkları anlaşılan 20 şahıs tespit edilmiştir.  Şüpheli şahısların Şanlıurfa merkezli Gaziantep, Adıyaman, Şırnak ve Bitlis illerinde bulunan adreslerine yönelik 23.01.2024 tarihinde eşzamanlı operasyon düzenlenmiştir.  Operasyon neticesinde yakalanan şahıstan;  5 adet ruhsatsız tabanca,  5 adet ruhsatsız tüfek,  462 adet fişek,  Çok sayıda çeşitli dijital materyaller ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar gerekli işlemler için gözaltına alınmış, şahıslar işlemleri akabinde adli merciler’e sevk edilecektir" denildi.
Ekleme Tarihi: 23.01.2024 - 21:51

Urfa merkezli 5 İl’de silah ticareti operasyonu! 20 gözaltı

Şanlıurfa dahili 5 ilde eş zamanlı silah ticareti üzerine operasyon gerçekleşti. Yapılan operasyon 5 ruhsatsız tabanca, 5 ruhsatsız tüfek ve çok sayıda 462 fişek’e el konulurken, 20 şüpheli şahıs gözaltına alındı

Sabri Gerçek/Şanlıurfa

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından silah ticareti suçunu işleyen faillerin tespit edilmesine ve yakalanmasına yönelik Şanlıurfa merkezli 5 İlde yaklaşık 4 aydır sürdürülen çalışmalar neticesinde;

Kendi adına veya yakınları aracılığıyla silah ruhsatı başvurusunda bulundukları ve daha sonra satın aldıkları ruhsatlı silahları çalıntı süsü vermek suretiyle yasa dışı yollarla yüksek fiyat karşılığında sattıkları anlaşılan 20 şahıs tespit edilmiştir. 

Şüpheli şahısların Şanlıurfa merkezli Gaziantep, Adıyaman, Şırnak ve Bitlis illerinde bulunan adreslerine yönelik 23.01.2024 tarihinde eşzamanlı operasyon düzenlenmiştir. 

Operasyon neticesinde yakalanan şahıstan; 

5 adet ruhsatsız tabanca, 
5 adet ruhsatsız tüfek, 
462 adet fişek, 

Çok sayıda çeşitli dijital materyaller ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar gerekli işlemler için gözaltına alınmış, şahıslar işlemleri akabinde adli merciler’e sevk edilecektir" denildi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi