Adnan ÖZ
Köşe Yazarı
Adnan ÖZ
 

BÖLGEMİZDE ATEŞ BÜYÜYOR!

Müslüman ülkeleri yönetenlere sesleniyoruz. Bu nasıl bir anlayış, bu nasıl bir vurdumduymazlık?Sizleri anlamakta güçlük çekiyoruz. Görmüyor musunuz bölgemizde ateş büyüyor, şayet bu ateş söndürülmez ise herkesi yakacak. Ne günlere kaldık Allah’ım Gazze’de yaşananları yazıyor, Siyonistleri yaptıkları soykırımdan dolayı kınıyoruz diye utanmasalar bize kızacak insanlar var etrafımızda. Neymiş efendim Araplar topraklarını Siyonistlere satmışlar. İyi de kardeşim İsrail’in bu topraklara nasıl sahip olduğu ortadayken veböyle bir iddiada Siyonistler bile bulunmazken sizler bunları gündeme getirip bugün yapılan soykırımı meşrulaştırmaya nasıl çalışırsınız? Kaldı ki öyle bile olsa bugünün mücahitlerinin ataları topraklarını sattı diye bu durum onların çocukları öldürülmesini meşru kılar mı? Bugünkü İsrail’inzapt ettiği topraklar ile 1948 deki İsrail’in kuruluşundaki topraklara bakınca durumu çözüyorsunuz ama adamlar kraldan çok kralcı. İsrail’in habis bir ur gibi Filistin topraklarını işgal edişini görmezden geldiği gibi bir de utanmadan bu durumu meşrulaştırıyorsunuz. Görünen o ki, Gazze yok edilmek isteniyor ve bütün dünya bunu kabullenmiş durumda. Bölge ülkelerinin yaniArzı Mevud sınırlarında kalan ülkelerin Gazze düşerse sıranın kendilerine geleceğini görmemeleri, anlamamaları anlaşılır gibi değil… Hadi gayrimüslimler İslam düşmanı diyelim İslam ülkelerinin bari en azından insani yardım konusunda birlikte hareket edip Gazze’ye insani yardım ulaştırması gerekmez mi? Siyonist zihniyetin Hamas üyesi El-Aruri’yişehit etmesi ve Kasım Süleymani’nin kabri başındaki anma törenine saldırmasına şaşıranlar görüyoruz fakat biz de onları anlamakta güçlük çekiyor, onların durumuna şaşırıyoruz. Gazze’de soykırım yapan, insani yardımların girmesine bile müsaade etmeyen zihniyetin bunları yapmasına şaşırmak bize göre asıl şaşılacak şey. Müslüman ülke liderleri koltuklarını koruma adına seslerini çıkarmıyor ama bunun hesabını Mahkeme-i Kübra’da nasıl verecekler? Birkaç milyonluk Siyonist zihniyetin iki milyarlık İslam alemine yaşattıklarının hesabını vermek kolay olur mu? Evet Gazze düşerse sıra kime gelecek maalesef belli fakat herkes koltuk sevdasına bizden sonrası ne olursa olsun bize bir şey olmasın anlayışıyla bunları görmezden geliyor. Ve fakat bugün bize dokunmayan yılanlar istediği gibi yaşasın diyenler bilsinler ki bu Siyonist yılanlar yarın bizleri değilse bile çocuklarımızı ya da torunlarımızı sokacaktır. Bunu anlamamak ya ahmaklık ya da Türkiye’ye taraf olmamaktır. Gazzeli çocuklar için değilse bile kendi çocuklarımız için Gazze’nin düşmesini engellemeliyiz. Aksi bir durum bizleri yakın zamanda bu günlerimizi mumla arar hala getirebilir.
Ekleme Tarihi: 10 Ocak 2024 - Çarşamba
Adnan ÖZ

BÖLGEMİZDE ATEŞ BÜYÜYOR!

Müslüman ülkeleri yönetenlere sesleniyoruz. Bu nasıl bir anlayış, bu nasıl bir vurdumduymazlık?Sizleri anlamakta güçlük çekiyoruz. Görmüyor musunuz bölgemizde ateş büyüyor, şayet bu ateş söndürülmez ise herkesi yakacak.

Ne günlere kaldık Allah’ım Gazze’de yaşananları yazıyor, Siyonistleri yaptıkları soykırımdan dolayı kınıyoruz diye utanmasalar bize kızacak insanlar var etrafımızda.

Neymiş efendim Araplar topraklarını Siyonistlere satmışlar. İyi de kardeşim İsrail’in bu topraklara nasıl sahip olduğu ortadayken veböyle bir iddiada Siyonistler bile bulunmazken sizler bunları gündeme getirip bugün yapılan soykırımı meşrulaştırmaya nasıl çalışırsınız?

Kaldı ki öyle bile olsa bugünün mücahitlerinin ataları topraklarını sattı diye bu durum onların çocukları öldürülmesini meşru kılar mı?

Bugünkü İsrail’inzapt ettiği topraklar ile 1948 deki İsrail’in kuruluşundaki topraklara bakınca durumu çözüyorsunuz ama adamlar kraldan çok kralcı. İsrail’in habis bir ur gibi Filistin topraklarını işgal edişini görmezden geldiği gibi bir de utanmadan bu durumu meşrulaştırıyorsunuz.

Görünen o ki, Gazze yok edilmek isteniyor ve bütün dünya bunu kabullenmiş durumda. Bölge ülkelerinin yaniArzı Mevud sınırlarında kalan ülkelerin Gazze düşerse sıranın kendilerine geleceğini görmemeleri, anlamamaları anlaşılır gibi değil…

Hadi gayrimüslimler İslam düşmanı diyelim İslam ülkelerinin bari en azından insani yardım konusunda birlikte hareket edip Gazze’ye insani yardım ulaştırması gerekmez mi?

Siyonist zihniyetin Hamas üyesi El-Aruri’yişehit etmesi ve Kasım Süleymani’nin kabri başındaki anma törenine saldırmasına şaşıranlar görüyoruz fakat biz de onları anlamakta güçlük çekiyor, onların durumuna şaşırıyoruz.

Gazze’de soykırım yapan, insani yardımların girmesine bile müsaade etmeyen zihniyetin bunları yapmasına şaşırmak bize göre asıl şaşılacak şey.

Müslüman ülke liderleri koltuklarını koruma adına seslerini çıkarmıyor ama bunun hesabını Mahkeme-i Kübra’da nasıl verecekler? Birkaç milyonluk Siyonist zihniyetin iki milyarlık İslam alemine yaşattıklarının hesabını vermek kolay olur mu?

Evet Gazze düşerse sıra kime gelecek maalesef belli fakat herkes koltuk sevdasına bizden sonrası ne olursa olsun bize bir şey olmasın anlayışıyla bunları görmezden geliyor.

Ve fakat bugün bize dokunmayan yılanlar istediği gibi yaşasın diyenler bilsinler ki bu Siyonist yılanlar yarın bizleri değilse bile çocuklarımızı ya da torunlarımızı sokacaktır. Bunu anlamamak ya ahmaklık ya da Türkiye’ye taraf olmamaktır.

Gazzeli çocuklar için değilse bile kendi çocuklarımız için Gazze’nin düşmesini engellemeliyiz. Aksi bir durum bizleri yakın zamanda bu günlerimizi mumla arar hala getirebilir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi