Sakine AYDIN
Köşe Yazarı
Sakine AYDIN
 

Lanetli Kavim

    Kuran ve Peygamber efendimiz bize israiloğulları’nın nasıl lanetli bir kavim olduğunu bildirmiştir. Bugün Gazze’de biz bunun şahitliğini yapıyoruz. Öyle azgın , şımarık , insanlıktan nasibini almamış bir kavim ki Gazze’de , dün akşamda Refah’ta bunu tüm insanlığa ispatladı . Bu zulme ve soykırıma tüm insanlık olarak karşı durmak gerek . Tüm bunları görüp delirmemek insan fıtratına ters .     Çocukları katlettiler.      Kadınları katlettiler.      İnsanlığı katlettiler.     Medeni dedikleri çağı kan gölüne çevirdiler . Bu soykırıma sessiz kalan özellikle Müslüman liderlere kurabileceğim hiçbir cümle yok . Refahta insanların yaşadığı kamp bombalanıyor ve insanlar yanarak vefat ediyor . Bu nasıl bir aklı tutulmasıdır ki elinde güç olan Dünya lideri olduğunu iddia edenler kınamaktan öteye gidemiyor . İnsanlar açlıktan öldü Bombalandı öldü. Camiler yıkıldı. Hamile kadınlar öldürüldü. Bebekler öldürüldü. Çocuklar öldürüldü. Kiliseler bombalandı. Hastaneler bombalandı.  Zulüm arşa ulaştı , insanlık öldürüldü . Ey Müslüman yöneticiler ne bekliyorsunuz ? Şimdi değilse ne zaman ?        Bir futbol maçı kadar ses çıkartmadınız masumların katledilmesine . Yerinden yurdundan edilmiş insanlar . Vahşi hayvanlar gibi saldırılan katledilen insanlık. Bunu yapanlar yarın bizim kapımıza dayanacak aynılarını bize de yapacak sadece sıramız gelmedi. Bu zulme dur deme gücü olan liderler askeriniz silahınız gücünüz kimin elinde ? Biz nasıl bir millet olduk kardeşlerimiz diri diri yakılırken bu suskunluğumuz vurdum duymazlığımız nedir ? Terörist İsraili yerle bir edecek gücü olan sözde Müslümanlar sözde liderler veyl olsun hepinize . Makamlarınız mevkileriniz menfaatleriniz saraylarınız batsın !. Ümmeti ALLAH cc a şikayet eden çocukların ahı hepimizin üzerinedir . Bu ağır vebalin yükü bütün Müslümanların üzerinedir . Aynı dine mensup olmadığımız insanlar bizlerden daha çok mücadele etti . ALLAH cc onları islam ile şereflendirsin . Cihad bütün Müslümanlara farzdır . Başta Ümmetin liderleri ve  erkekleri bu zulüm karşısında hiç ses etmiyorsa ALLAH cc ın azabı hepimizin üzerinedir . ALLAH CC IM ZALİMLERE VERDİĞİN MÜHLETİ BİTİR RABBİM . ALLAH CC IM ZALİMLERİN GÜÇLERİNİ SİL SÜPÜR , ORDULARINI DAĞIT YA RABBİM . ALLAH CC IM YERYÜZÜNDE KAFİRLERDEN TEK KİŞİ BIRAKMA RABBİM . ALLAH CC IM GAZZE’DEKİ DOĞU TÜRKİSTAN’DAKİ VE BÜTÜM MÜSLÜMAN COĞRAFYASINDA Kİ KARDEŞLERİMİZİ GÖRÜNMEZ ORDULARINLA KORU YA RABBİM . Görünen ve var olduğunu sandığımız ordularımız yok hükmünde . Başımızda ki en büyük musibet  Müslüman görünen yöneticiler .Onlardan ve bu gafletten bizi kurtar ALLAH cc ım . Bu zillet batağından bizi çıkart , bize DİRİLİŞ nasip et RABBİM. Allahümme amin #sakineninkalemi  
Ekleme Tarihi: 27 Mayıs 2024 - Pazartesi
Sakine AYDIN

Lanetli Kavim

    Kuran ve Peygamber efendimiz bize israiloğulları’nın nasıl lanetli bir kavim olduğunu bildirmiştir. Bugün Gazze’de biz bunun şahitliğini yapıyoruz. Öyle azgın , şımarık , insanlıktan nasibini almamış bir kavim ki Gazze’de , dün akşamda Refah’ta bunu tüm insanlığa ispatladı . Bu zulme ve soykırıma tüm insanlık olarak karşı durmak gerek . Tüm bunları görüp delirmemek insan fıtratına ters .

    Çocukları katlettiler.

     Kadınları katlettiler.

     İnsanlığı katlettiler.

    Medeni dedikleri çağı kan gölüne çevirdiler . Bu soykırıma sessiz kalan özellikle Müslüman liderlere kurabileceğim hiçbir cümle yok . Refahta insanların yaşadığı kamp bombalanıyor ve insanlar yanarak vefat ediyor . Bu nasıl bir aklı tutulmasıdır ki elinde güç olan Dünya lideri olduğunu iddia edenler kınamaktan öteye gidemiyor .

İnsanlar açlıktan öldü

Bombalandı öldü.

Camiler yıkıldı.

Hamile kadınlar öldürüldü.

Bebekler öldürüldü.

Çocuklar öldürüldü.

Kiliseler bombalandı.

Hastaneler bombalandı.

 Zulüm arşa ulaştı , insanlık öldürüldü .

Ey Müslüman yöneticiler ne bekliyorsunuz ?

Şimdi değilse ne zaman ?

       Bir futbol maçı kadar ses çıkartmadınız masumların katledilmesine . Yerinden yurdundan edilmiş insanlar . Vahşi hayvanlar gibi saldırılan katledilen insanlık. Bunu yapanlar yarın bizim kapımıza dayanacak aynılarını bize de yapacak sadece sıramız gelmedi. Bu zulme dur deme gücü olan liderler askeriniz silahınız gücünüz kimin elinde ? Biz nasıl bir millet olduk kardeşlerimiz diri diri yakılırken bu suskunluğumuz vurdum duymazlığımız nedir ? Terörist İsraili yerle bir edecek gücü olan sözde Müslümanlar sözde liderler veyl olsun hepinize . Makamlarınız mevkileriniz menfaatleriniz saraylarınız batsın !. Ümmeti ALLAH cc a şikayet eden çocukların ahı hepimizin üzerinedir . Bu ağır vebalin yükü bütün Müslümanların üzerinedir . Aynı dine mensup olmadığımız insanlar bizlerden daha çok mücadele etti . ALLAH cc onları islam ile şereflendirsin . Cihad bütün Müslümanlara farzdır . Başta Ümmetin liderleri ve  erkekleri bu zulüm karşısında hiç ses etmiyorsa ALLAH cc ın azabı hepimizin üzerinedir .

ALLAH CC IM ZALİMLERE VERDİĞİN MÜHLETİ BİTİR RABBİM .

ALLAH CC IM ZALİMLERİN GÜÇLERİNİ SİL SÜPÜR , ORDULARINI DAĞIT YA RABBİM .

ALLAH CC IM YERYÜZÜNDE KAFİRLERDEN TEK KİŞİ BIRAKMA RABBİM .

ALLAH CC IM GAZZE’DEKİ DOĞU TÜRKİSTAN’DAKİ VE BÜTÜM MÜSLÜMAN COĞRAFYASINDA Kİ KARDEŞLERİMİZİ GÖRÜNMEZ ORDULARINLA KORU YA RABBİM .

Görünen ve var olduğunu sandığımız ordularımız yok hükmünde .

Başımızda ki en büyük musibet  Müslüman görünen yöneticiler .Onlardan ve bu gafletten bizi kurtar ALLAH cc ım . Bu zillet batağından bizi çıkart , bize DİRİLİŞ nasip et RABBİM.

Allahümme amin

#sakineninkalemi

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Aynur çam
(28.05.2024 11:15 - #190)
Amin amin amin .Duygularımıza tercüman oldunuz .rabbim yar ve yardımcımız olsun
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi