Mustafa MERT
Köşe Yazarı
Mustafa MERT
 

PİNOKYO VE KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ

3.Dünya paylaşımında yüzyıllık ve binyıllık katastrof aralığını yasıyoruz.   Paylaşım bittiğinde hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.   İnsanlık kendi kendine yetebilicek formatını kaybetti ,son yüzyılda.   El becerileri ve topraktan anlayanlar ayakta kalabilecek .   Yüzyılcı (emperyal devletler) katastrofu 25 sene (2025) ;binyılcı (küreselci) katastrof 75 sene (2075) sürüyor..ve tamamlanıyor..   Bu iki grubun arasındaki savasta devletler galip gelirse zor ama onurlu bir yaşam bizleri bekliyor olacak ;Binyılcılar kazanırsa daha kolay ama onuru olmayan bir yaşam bekliyor insanlığı, Transhüman projesi ile ..   Lgbti , karbonayakizi,kredili yaşam v.s gibi dayatmalar kabul ettirilecek insanoğluna ve inanç diye bir şey olmayacak..   Mülk sahibi olamayacaksınız mesela,rezervalan yasası bunun baslangıcı .. Yasa ile sizin tapulu olan mulkünüzü sorgusuz sualsiz elinizden alabiliyorlar..   Hepimize hayatta kalabileceğimiz kadar yani ölmeyecek kadar bir kredi verecekler ve "ÇALIŞMANIZA GEREK YOK, BİZ SİZE BAKARIZ" diye ikna edecekler insanları..   Saadece itaat etmemizi isteyecekler.   Birçok ülkede sığınaklar ve yaşam alanları inşa ediyorlar ,haberlerde ve sosyal medya da duyuyorsunuz bunları. Arap ülkeleri gıda da kendi kendine yetebilicek tarım ve hayvancılık yapabilecek verimli arazilerini değerlendiriyor ,verimli arazileri yoksa bile başka ülkelerden kiralama yolu ile sahip oluyorlar.   Homosapiens in yani ilk insan'ın temel ihtiyacı olan barınma ve beslenme ihtiyacı binlerce yıl sonra modern insana lazım olacak hayata tutunmak için.   İyi de ! Sadece beslenme ve barınma ile yaşayabiliyor idiysek neden yüzbunlerce yıl süren modernleşme ve gelişme ihtiyacı hissettik.   Başladığımız noktaya geri döndük galiba.   Sözüm ona insanlık ilerleme kaydetti , aslında yerimizde saymışız..   Hülasa batıl medeniyet emperyalleri insanlığa modernizm, bilim , gelişmişlik adı altında sadece pinokyo masalları anlatmıslar.   Bizlerde kurt u babaannesi zanneden kırmızı baslıklı kız gibi inanmışız.   Bizi biz yani insan yapan değerlerden uzaklaşarak..   Efendim zülfiyare dokunduysak affola.. Her zamanki gibi amacımız kırıp dökmek değil , sorularımıza cevap bulmak adına bu yazıyı kaleme aldık..     Vesselam
Ekleme Tarihi: 20 Temmuz 2024 - Cumartesi
Mustafa MERT

PİNOKYO VE KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ

3.Dünya paylaşımında yüzyıllık ve binyıllık katastrof aralığını yasıyoruz.

 

Paylaşım bittiğinde hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.

 

İnsanlık kendi kendine yetebilicek formatını kaybetti ,son yüzyılda.

 

El becerileri ve topraktan anlayanlar ayakta kalabilecek .

 

Yüzyılcı (emperyal devletler) katastrofu 25 sene (2025) ;binyılcı (küreselci) katastrof 75 sene (2075) sürüyor..ve tamamlanıyor..

 

Bu iki grubun arasındaki savasta devletler galip gelirse zor ama onurlu bir yaşam bizleri bekliyor olacak ;Binyılcılar kazanırsa daha kolay ama onuru olmayan bir yaşam bekliyor insanlığı, Transhüman projesi ile ..

 

Lgbti , karbonayakizi,kredili yaşam v.s gibi dayatmalar kabul ettirilecek insanoğluna ve inanç diye bir şey olmayacak..

 

Mülk sahibi olamayacaksınız mesela,rezervalan yasası bunun baslangıcı ..

Yasa ile sizin tapulu olan mulkünüzü sorgusuz sualsiz elinizden alabiliyorlar..

 

Hepimize hayatta kalabileceğimiz kadar yani ölmeyecek kadar bir kredi verecekler ve "ÇALIŞMANIZA GEREK YOK, BİZ SİZE BAKARIZ" diye ikna edecekler insanları..

 

Saadece itaat etmemizi isteyecekler.

 

Birçok ülkede sığınaklar ve yaşam alanları inşa ediyorlar ,haberlerde ve sosyal medya da duyuyorsunuz bunları.

Arap ülkeleri gıda da kendi kendine yetebilicek tarım ve hayvancılık yapabilecek verimli arazilerini değerlendiriyor ,verimli arazileri yoksa bile başka ülkelerden kiralama yolu ile sahip oluyorlar.

 

Homosapiens in yani ilk insan'ın temel ihtiyacı olan barınma ve beslenme ihtiyacı binlerce yıl sonra modern insana lazım olacak hayata tutunmak için.

 

İyi de ! Sadece beslenme ve barınma ile yaşayabiliyor idiysek neden yüzbunlerce yıl süren modernleşme ve gelişme ihtiyacı hissettik.

 

Başladığımız noktaya geri döndük galiba.

 

Sözüm ona insanlık ilerleme kaydetti , aslında yerimizde saymışız..

 

Hülasa batıl medeniyet emperyalleri insanlığa modernizm, bilim , gelişmişlik adı altında sadece pinokyo masalları anlatmıslar.

 

Bizlerde kurt u babaannesi zanneden kırmızı baslıklı kız gibi inanmışız.

 

Bizi biz yani insan yapan değerlerden uzaklaşarak..

 

Efendim zülfiyare dokunduysak affola..

Her zamanki gibi amacımız kırıp dökmek değil , sorularımıza cevap bulmak adına bu yazıyı kaleme aldık..

 

 

Vesselam

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yirmidortsaathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi